Agenda

Eens in de maand zijn er informatieochtenden voor mensen die op een laagdrempelige manier met onze school kennis willen maken. De ochtenden beginnen om 9.00 uur  (en zijn geen ‘inloop’ ochtenden).

Tijdens deze ochtenden geeft de directeur informatie over de school, het onderwijs en plaatsingsmogelijkheden. Ook krijgen ouders een rondleiding langs de klassen. Deze bijeenkomst is niet geschikt voor (jonge) kinderen. We vragen ouders daarom zonder kinderen te komen.

Informatieochtenden zijn altijd op dinsdag van 9 – 10.30 uur.
Dit schooljaar (2019-2020):
24 september
29 oktober
19 november
7 januari
11 februari
10 maart
14 april
12 mei

Ook organiseren onze ouders jaarlijks de Lentefair, wat een feestelijke gelegenheid is om onze school te leren kennen. Dit schooljaar is de Lentefair op zondag 17 mei (2020). Wees welkom!

Evenement details:

 • Aanmeldformulier

  STEUN HET OUDERINITIATIEF EN MELD KINDEREN VANAF 0 JAAR VRIJBLIJVEND AAN.
  DE AANMELDING IS GEEN DEFINITIEVE INSCHRIJVING
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Bent u geïnteresseerd in vrijeschoolonderwijs in de regio Castricum/Uitgeest en omstreken? Vul dan onderstaand formulier in.Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen rond het opstarten van een vrije school in Castricum of Uitgeest.

  Hoe meer ouders via dit formulier aangeven geïnteresseerd te zijn in vrijeschoolonderwijs, hoe sterker wij staan ten opzichte van de gemeenten om daadwerkelijk de vrije school te kunnen starten.

  Deze aanmelding is geen definitieve inschrijving. U kunt kinderen vanaf 0 jaar inschrijven.

  Uiteraard gaan we zorgvuldig om met de door u verstrekte gegevens.