Agenda

Op dinsdag 5 september 2017 is de school feestelijk geopend voor de kleuters en de kinderen uit de combinatieklas. Iedere laatste woensdag van de maand (behalve oktober) is er een open informatieochtend waar belangstellenden een kijkje kunnen komen nemen in de school en vragen kunnen stellen. Ben je niet in de gelegenheid om op een van deze dagen te komen? Maak dan een aparte afspraak via info@vrijeschoolcastricum.nl

Ook zullen we weer tal van andere activiteiten organiseren; leuk om je daar een keer te ontmoeten!

Evenement details:

 • zo
  15
  apr
  2018

  Lentefair

  11.00 - 15.00 uurDr. van Nieveltweg 20

  Ook dit jaar zullen er weer een lentefair georganiseerd worden - ditmaal niet meer door de initiatief groep, maar door de ouders van school vóór school - vol leuke activiteiten, mooie stands, lekker eten en veel gezelligheid.

  We hebben weer heel mooie standhouders, zoals speelgoedwinkel De Ommekeer, stenenkraam Het Vijfde Element, Scorlewald, Schaapje schaapje, Art of Tako en verschillende mensen met seizoenstafel producten en antroposofische poppen.
  Daarnaast zijn er tal van kinderactiviteiten zoals een poppentheater, ezelrijden, vlinders vilten, parcours lopen en nog veel meer.
  En als klap op de vuurpijl is er een belevenissenveiling! Er worden verschillend belevenissen aangeboden: van een workshop kundalini yoga, tot een workshop met paarden en van een granny stripe deken haken tot het vilten van een hele schapenvacht. Iedere dag worden hier twee nieuwe belevenissen bekend gemaakt!