Agenda

Eens in de maand zijn er informatieochtenden voor mensen die op een laagdrempelige manier met onze school kennis willen maken. De ochtenden beginnen om 9.00 uur  (en zijn geen ‘inloop’ ochtenden).

Tijdens deze ochtenden geeft de directeur informatie over de school, het onderwijs en plaatsingsmogelijkheden. Ook krijgen ouders een rondleiding langs de klassen. Deze bijeenkomst is niet geschikt voor (jonge) kinderen. We vragen ouders daarom zonder kinderen te komen.

Informatieochtenden zijn altijd op dinsdag van 9 – 10.30 uur.
Dit schooljaar (2019-2020):
24 september
29 oktober
19 november
7 januari
11 februari
10 maart
14 april
12 mei

Ook organiseren onze ouders jaarlijks de Lentefair, wat een feestelijke gelegenheid is om onze school te leren kennen. Dit schooljaar is de Lentefair op zondag 17 mei (2020). Wees welkom!

Evenement details:

  • Vooraanmelding

    Bent u enthousiast geworden over onze vorm van onderwijs en wilt u uw kind vooraanmelden? Stuur dan een mail met de volgende informatie naar administratie@vrijeschoolcastricum.nl

    Naam, adres, geboortedatum kind en emailadres en telefoonnummer van de ouder(s). We zullen u kind dan meenemen in ons zogenaamde groeidocument en u hoort of plaatsing voor de betreffende klas mogelijk is.