Agenda

Op dinsdag 5 september 2017 is de school feestelijk geopend voor de kleuters en de kinderen uit de combinatieklas. Iedere laatste woensdag van de maand (behalve oktober) is er een open informatieochtend waar belangstellenden een kijkje kunnen komen nemen in de school en vragen kunnen stellen. Ben je niet in de gelegenheid om op een van deze dagen te komen? Maak dan een aparte afspraak via info@vrijeschoolcastricum.nl

Ook zullen we weer tal van andere activiteiten organiseren; leuk om je daar een keer te ontmoeten!

 • di
  27
  mrt
  2018
  20.00 - 21.30 Vrijeschool Castricum, Dr. van Nieveltweg 20, 1901 GD Castricum

  We zijn zeer blij te kunnen melden dat op dinsdagavond 27 maart Jacques Meulman een lezing komt geven over ‘Grenzen in de opvoeding’. Bij vrijeschool wordt vaak gedacht dat het heel vrij en los onderwijs is, terwijl niks minder waar is. Ook in de opvoeding is het goed om kinderen grenzen te geven. Waarom dit precies goed is zal Jacques Meulman, psycholoog ons deze avond vertellen.

  Inloop is vanaf 19.45 uur, start van de avond om 20.00 uur.

 • zo
  15
  apr
  2018
  11.00 - 15.00 uurDr. van Nieveltweg 20

  Ook dit jaar zullen er weer een lentefair georganiseerd worden - ditmaal niet meer door de initiatief groep, maar door de ouders van school vóór school - vol leuke activiteiten, mooie stands, lekker eten en veel gezelligheid. Dus  zet 15 april vast in de agenda!

   

 • wo
  25
  apr
  2018
  9.00 - 10.00/10.30 Vrijeschool Castricum, dr. van Nieveltweg 20 in Castricum

  De open informatieochtenden zijn bedoeld voor ouders die geïnteresseerd zijn in Vrijeschool Castricum en meer over onze school te weten willen komen. Op deze ochtend kun je al je vragen over de school, het vrijeschoolonderwijs in het bijzonder en al die andere dingen die belangrijk zijn om te weten bij het vinden van een geschikte school voor je kind stellen. Natuurlijk zullen we ook een kijkje nemen in de klassen zodat je een goed beeld krijgt van wat we doen.

  Inloop vanaf 8.45 uur, we starten de ochtend om 9.00 uur!