Vrije school Castricum is de vrije school van Castricum en omstreken

Basisschool Vrije school Castricum is de vrije school van Castricum en omstreken

Vrijspel
voor de
Beleving!

Peutergroep

Er is een peutergroep voor kindjes van 2,5 – 4 jaar die vlakbij onze school is gevestigd. Deze wordt verzorgd door kinderopvangorganisatie de Wonderberk, die ook werkt vanuit de antroposofische pedagogiek. Het uitgangspunt hierbij is het bieden van een vertrouwde, veilige en prettige plek voor jullie kind(eren).

De kinderen kunnen tussen 8.00 – 8.45 uur gebracht worden en worden om 12.45 uur weer opgehaald. De peutergroep is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de weken dat school ook open is. In de schoolvakanties is de peutergroep gesloten.

Heb je interesse in de peutergroep? Voor contact met De Wonderberk over opvang mogelijkheden kun je mailen en/of bellen naar: info@wonderberk.nl en 023-8200955.

Inschrijven en/of meer informatie kun je vinden op de site van de Wonderberk:  www.wonderberk.nl Inschrijven via een formulier kan hier